Lamp Akoestisch

De samenwerking van STILLIN met interieurontwerpers en projectinrichters

×
Ga terug naar het overzicht

De samenwerking van STILLIN met interieurontwerpers en projectinrichters

We hebben al veel succesvolle samenwerkingen mogen hebben met interieurontwerpers en projectinrichters. Een goed ingericht interieur is een belang voor het succes van een bedrijf. Het kan helpen bij het creëren van een positieve werkomgeving en het verhogen van de productiviteit van werknemers. Inmiddels hebben we dankzij onze afgeronde projecten al met eigen ogen kunnen zien wat een positieve sfeer een mooi ingericht kantoor met zich meebrengt.

Zie je als interieurontwerper of projectinrichter een fijne samenwerking met ons zitten? Wij wel! Graag vertellen we je in deze blog wat meer over onze visie en werkwijze.

Vilt logo kantoor

Het belang van een goed ingericht interieur

Een goed ingericht interieur kan een positieve werkomgeving bevorderen. Het kiezen van de juiste kleuren, materialen en meubels kan helpen om een gevoel van comfort en welzijn te creëren voor werknemers. In deze tijd is het belangrijk om rekening te houden met de behoeften en voorkeuren van werknemers. Op het punt van akoestiek kan STILLIN de nodige verbeteringen leveren in de vorm van PET vilt, daar vertellen we je in de volgende alinea wat meer over. Door het creëren van een positieve werkomgeving, verhoogt de productiviteit van werknemers aanzienlijk.

Het gebruik van PET vilt

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, wij werken met PET vilt😉. Het aanbod in onze producten van PET vilt is eindeloos. Dat komt omdat we dagelijks om ons heen kijken wat we nog meer kunnen maken, maar ook omdat elk product naar maat, kleur, of viltdikte aangepast kan worden. Doordat we de producten zelf maken kunnen we ze dus ook gemakkelijk naar wens aanpassen.

Vilt wordt tegenwoordig vaak toegepast om akoestiek in ruimtes te verbeteren en galm te reduceren. Of je het nu toepast als wandbekleding, meubelstuk of plafondplaten: voor elk interieurontwerp bedenken wij de juiste toevoeging.

Vilt bewerken

Productie én montage in eigen huis

Zoals gezegd maken we de producten zelf. Van houten panelen tot dus alle producten van PET vilt. Met onze ZUND machine snijden, frezen en graveren we wat af. Veel producten worden bij ons in de werkplaats zoveel mogelijk klaar gemaakt voor de montage. Op de plek van bestemming hebben onze eigen monteurs dan minimaal werk om de producten te bevestigen of op te hangen. Zo hoef jij als interieurontwerper of projectontwikkelaar nergens meer naar om te kijken.

Vilt bestellen

Maak gebruik van de STILLIN Portal

Ben/word je STILLIN dealer? Dan sturen we je met trots door naar onze portal. In deze portal staan al onze producten van PET vilt, in verschillende kleuren, maten, vilt diktes en patronen. Via deze weg kun je jouw samenstelling kiezen, verkoopprijzen berekenen en uiteindelijk je bestelling plaatsen. Heb je nu een heel specifiek complex project? Natuurlijk staan we je ook nog steeds graag te woord of ontwerpen we een ‘nieuw’ product naar wens.

Binnenkort maar eens een bakje koffie drinken?☕

Ga terug naar het overzicht