Vilt Paneel

STILLIN

Design & Productie

Design & productie zijn twee verschillende dingen, maar bij STILL IN hangt dit wel met elkaar samen. Als er over een ontwerp niet goed is nagedacht, valt het ook niet te produceren. Met onze kennis en ervaring maken wij het mogelijk dat elke wens is te vertalen naar een kloppend ontwerp.

Vraag offerte aan
×
Ontwerp advies kantoor

wij denken graag met u mee

ADVIES & ONTWERP

Je hebt een zakelijk interieur project en zoekt een partij die kan adviseren, ontwerpen, produceren en/of monteren. Bij STILL IN ben je aan het juiste adres, want wij zijn dé partner voor interieurontwerpers, projectinrichters en architecten. We helpen je bij het verwezenlijken van complete inrichting. U komt met een vraag, wij maken er een plan van en voeren het uit. Wij denken met u mee en bieden waar nodig een passende oplossing, of maken gewoon een strak ontwerp voor uw interieur. Onze ervaren ontwerpers weten exact waar zij rekening mee moeten houden bij het maken van een ontwerp. Doordat we de productie in eigen hand hebben zijn er eindeloos veel mogelijkheden.

Ik wil meer weten

Materialen Design Meubels

van pet felt tot kurk

MATERIALEN

In de ontwerpen geven we aan welke materialen we willen gebruiken. Deze keuze is gebaseerd op de functie van het product en daarom meestal gelijk de meest logische keuze. Uiteraard kunnen we hierover sparren. Een greep uit onze meest gebruikte materialen zijn:

PET felt, aluminium (o.a. dibond), hout, PVC platen (forex), polycarbonaat panelen (kanaalplaat), plexiglas, leer, karton, rubber en kurk.

Ik wil meer weten

Vilt Snijden Zund

eindeloze mogelijkheden

PRODUCTIE

Met onze snijmachine snijden en frezen we de ideeën tot werkelijke producten. Dit kunnen standaardproducten zijn, maar ook maatwerk. In onze collectie zitten wandpanelen, plafondpanelen en (bureau-)dividers. Daarnaast lampen, decoratieve objecten en zitplekken. Maar we dagen je vooral uit om óns uit te dagen. We houden namelijk van gekke, innovatieve ideeën die bijna onmogelijk lijken.

Ik wil meer weten

Wandpaneel Hout Latjes

sfeer op je werkplek

INRICHTING

Hulp nodig bij projectinrichting? Of wilt u uw kantoor of winkelpand inrichten? Onze creatieve vakmensen helpen je graag. Of het nu gaat om advies, ontwerp, productie en/of montage. We leveren zowel standaard producten als maatwerk. Binnenkort kan je onze collectie ook online bestellen in een handige webshop. Ons bedrijf is gevestigd in Ede, maar we richten bedrijven in door heel Nederland. En daarbuiten als de kans zich voordoet.

Ik wil meer weten