Lamp Akoestisch

Stijlvol en akoestisch: de meerwaarde van PET vilt panelen in je kantoor

×
Ga terug naar het overzicht
Muur Terra kleur VILT

Bij een kantoorinrichting draait het niet alleen om functionaliteit, maar ook om stijl en comfort. Of er nu alleen personeel op je kantoor komt, of dat je dagelijks bezoekers over de vloer hebt: het is van belang een fijne omgeving te creëren. Een van de meest veelzijdige en moderne toevoegingen aan kantoorruimtes op dit moment zijn PET vilt panelen. Deze panelen bieden niet alleen een aantrekkelijke stijlvolle oplossing, maar verbeteren ook de akoestiek, waardoor een fijne werkomgeving wordt gecreëerd.

Een groot bijkomend voordeel van PET vilt panelen is hun vermogen om de akoestiek te verbeteren. De meeste kantoorindelingen zijn open en ruim, daardoor kan geluid een serieus probleem vormen voor de productiviteit en het welzijn van medewerkers. Dit draagt weer bij aan de concentratie en focus. Win-win situatie dus😉

Stijlvolle functionaliteit

Pet vilt panelen zijn niet zomaar akoestische oplossingen; ze geven smaak aan je kantoorinrichting. Met strakke lijnen en een moderne uitstraling vormen deze panelen een stijlvolle aanvulling op elke zakelijke omgeving. Of het nu gaat om een chique vergaderruimte, een rustige kantoorhoek of de kantine. PET vilt panelen voegen aan elke ruimte iets toe. Daarnaast bieden de panelen een 3 in 1 oplossing:

  • Een egaliserende werking. De ondergrond hoeft niet 100% egaal te zijn om deze te monteren, dit kan weer schelen in de voorbereidings kosten.
  • Decoratieve uitstraling. De diversiteit in kleuren en afwerking zorgen voor een verrassend effect, de identiteit van je bedrijf kan op een creatieve originele manier worden uitgestraald. Denk bijvoorbeeld aan een uitsnede van je logo of beeldmerk op PET vilt of vilten letters.
  • Akoestisch comfort. Door geluidsgolven te absorberen en te dempen, helpen PET vilt panelen om een aangename en rustige werkomgeving te creëren.
Muurdecoratie origineel

Eindeloze opties

Een ander kenmerk dat PET vilt panelen zo aantrekkelijk maakt, is de veelzijdigheid in kleuren, motieven en patronen. Of je nu kiest voor gedurfde en levendige tinten om op te vallen, of subtiele neutrale kleuren voor een meer ingetogen uitstraling, er is een overvloed aan opties om uit te kiezen. Bovendien kunnen panelen op maat worden gemaakt om perfect te passen bij de specifieke behoeften van je kantoorruimte. Van klassieke rechthoekige panelen tot speelse geometrische vormen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De kosten van PET vilt panelen

Afhankelijk van de afmetingen en afwerking variëren de prijzen van PET vilt panelen. De standaard afmetingen van panelen zijn 60×240 cm en 120×240 cm, daarnaast zijn er ook drie verschillende vilt diktes: 9mm, 12 mm en 24 mm. In deze verschillende mogelijkheden variëren de prijzen per vierkante meter tussen de €85,- en €125,- (excl. btw en montage). Offerte op maat? Neem hier contact met ons op.

Wand VILT foto

Conclusie

PET vilt panelen zijn niet alleen een praktische oplossing voor akoestische problemen in kantoorruimtes, maar ook een stijlvolle toevoeging die de uitstraling van de ruimte verbetert. Kortom, investeren in PET vilt panelen is niet alleen een investering in de toekomst van je kantoor, maar ook in het welzijn en de tevredenheid van je medewerkers. Dus waar wacht je nog op? Geef je kantoor de upgrade die het verdient!

Wat kunnen we voor jou betekenen?☕

Neem contact op Ga terug naar het overzicht