Lamp Akoestisch

Vilt in je interieurontwerp

×
Ga terug naar het overzicht

Een goed ingericht interieur kan een positieve werkomgeving bevorderen. Het kiezen van de juiste kleuren, materialen en meubels kan helpen om een gevoel van comfort en welzijn te creëren voor werknemers. Op het punt van akoestiek kan STILLIN de nodige verbeteringen leveren in de vorm van PET vilt. Inmiddels hebben we al mooie projecten afgerond waarin PET vilt op allerlei manieren terugkomt in het interieur. In deze blog vertellen we je wat meer over de mogelijkheden en toepassingen.

Het gebruik van PET vilt

Het aanbod in onze producten van PET vilt is eindeloos. Dat komt omdat we dagelijks om ons heen kijken wat we nog meer kunnen maken, maar ook omdat elk product naar maat, kleur, of viltdikte aangepast kan worden. Doordat we de producten zelf maken kunnen we ze dus ook gemakkelijk naar wens aanpassen.

Hulp met je interieurproject

Door ons in een vroegtijdig stadium te betrekken in je interieurontwerp, kunnen we op de meest effectieve manier uitvoerbare ideeën ontwerpen. We houden rekening met ruimtes en ondergronden van wanden en bieden op maat gemaakte oplossingen. Juist doordat we vanaf stap 1 met je meedenken, komen we op het moment van productie niet voor verrassingen te staan. We denken mee over praktische zaken, zoals de positie van stopcontacten of lichtpunten. Ook in kleurgebruik en het combineren van materialen denken we graag met je mee.

Standaard producten van PET-vilt

Voor je interieur bieden wij talloze standaard producten van PET vilt aan. Denk hierbij aan plafondlampen, wandpanelen, dividers, plafondpanelen en accessoires. Ben/word je STILLIN dealer? Dan kun je terecht in onze portal waar al onze producten van PET vilt worden aangeboden in verschillende kleuren, maten, vilt diktes en patronen. Via deze weg kun je jouw samenstelling kiezen, verkoopprijzen berekenen en uiteindelijk je bestelling plaatsen.

Custom made producten

Naast de standaard producten kunnen we ook custom made voor je aan de slag. Een mooi voorbeeld is de ronde wand bij Energie+Dak, hier zijn de panelen zo geproduceerd dat ze precies in de ronding meelopen. De uitstraling van de panelen sluit aan bij het product dat dit bedrijf levert, namelijk zonnepanelen. Een andere manier van custom made is het verwerken van je logo of een ander herkenbaar huisstijl element in de panelen.

Productie én montage in eigen huis

Zoals gezegd maken we de producten zelf. Veel producten worden bij ons in de werkplaats zoveel mogelijk klaar gemaakt voor de montage. Op de plek van bestemming hebben onze eigen monteurs dan minimaal werk om de producten te bevestigen of op te hangen. Zo hoef jij als interieurontwerper of projectontwikkelaar nergens meer naar om te kijken.

Wat kunnen we voor jou betekenen?☕

Neem contact op Ga terug naar het overzicht